Vrijwilligers

Naast de bewoners en medewerkers zijn binnen Emmaus Langeweg veel mensen werkzaam die onmisbaar zijn voor de gemeenschap: de vrijwilligers . Er werken in Langeweg ongeveer 35 vrijwilligers die één of meerdere dagdelen per week meewerken in het kringloopbedrijf. Een groot deel van de vrijwilligers wil graag bijdragen aan de doelstellingen van Emmaus Langeweg, maar ze vinden er voor hen zelf ook een plek voor zinvol werk en sociale contacten.

Er is op verschillende plekken in onze organisatie behoefte aan vrijwilligers. Het betreft o.a.:

  • medewerker boeken
  • medewerker ophaaldienst
  • medewerker kleding
  • medewerker huishoudelijke spullen
  • medewerker tuin/terrein
  • medewerker ict
  • bestuursleden (zie bij organisatie, vacature)

Neem voor meer info contact op via 0168-324524